logo-Romstal-verticalaLideri pe piața de instalații termice, hidro, sanitare și electrice din Moldova și România, compania Romstal se alătură proiectului nostru „Pilula Dulce”.  Grație legăturii create de bunul prieten al organizației noastre, Dr. Pediatru Mihai Stratulat, cu directorul Romstal Moldova, Dl. Victor Palii, am mai primit ca donație toate articolele sanitare necesare pentru renovarea wc-ului din secția de pediatrie din Spitalul Raional, Nisporeni, în sumă de aproximativ 6000 de lei.

 

Dr. Mihai Stratulat se implică activ în campania de colectare de fonduri, susținându-ne inițiativa de la bun început. Doctorul pediatru nu știe pe dibuite, ci din practică ce importanță au condițiile sănătoase într-un spital și ne-a sugerat chiar să extindem proiectul la nivel național.

Mihai Stratulat

Dr. Pediatru Mihai Stratulat

În toată lumea, în toate țările dezvoltate au mereu prioritate „mama și copilul” pentru că ei sunt viitorul oricărei țări. Și dacă în Republica Moldova sunt prioritizate alte aspecte și nu „mama și copilul”, nu renovăm spitalele (maternitățile și secțiile de pediatrie în mod special), păi noi riscăm să creștem o generație bolnavă, iar într-un viitor apropiat natalitatea să scadă considerabil, a declarat Mihai Stratulat la Jurnal TV, vorbind despre proiectul nostru „Pilula Dulce”.

Click pentru a urmări interviul cu Dr. Mihai Stratulat la Jurnal TV, despre „Pilula Dulce”: MIHAI STRATULAT, despre PILULA DULCE // Jurnal TV

Romstal este o companie românească specializată în comercializarea echipamentelor de instalații pentru construcții. Portofoliul companiei este grupat în 6 categorii de interes, gestionate de divizii specializate: Thermo, Klima, Hydro, Sanni, Electro și Ceramic, iar oferta de produse include zeci de mii de articole caracterizate de o calitate recunoscută la nivel mondial, pe care Romstal o adoptă ca politică de piață. Fiind o afacere de succes, Romstal și-a creat o rețea de magazine în mai multe țări: România, Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria, Italia, Rusia și altele. În țara noastră sunt deschise 11 puncte de vânzare, dintre care 7 în municipiul Chișinău și alte 4 în Bălți, Cahul, Orhei și Căușeni.

Mai multe informații despre Romstal găsiți pe site-ul lor oficial: www.romstal.md

Dl. Victor Palii, Directorul francizei Romstal în Moldova salută inițiativa noastră, urându-ne mult curaj. Pentru a lua decizia de donație a articolelor sanitare, a fost suficient să vadă câteva fotografii cu starea actuală a wc-ului.

Fără multe cuvinte, fără birocrație, doar realitatea tristă:

This slideshow requires JavaScript.

Cele mai sincere mulțumiri transmitem companiei Romstal pentru receptivitate și implicare. Suntem sigure că acest exemplu demonstrează că se poate face o schimbare dacă chiar ne dorim acest lucru.

Omenirea mai are o șansă datorită a astfel de oameni mărinimoși.

Vedeți și voi articolele sanitare donate de ROMSTAL:

Lista donatii Romstal

Noi deja am găsit o echipă de meșteri care să facă lucrările de reparație a wc-ului la preț redus și ne bucurăm mult că am făcut rost de o mare parte din materialele necesare. Săptămâna aceasta urmează să mai cumpărăm/găsim gresia și faianța.

NOTĂ: În câteva ore vom publica și lista cu materialele de construcție primite ca donație din partea companiei Supraten.