Neașteptat de receptiv a fost Dl. Nicolae Tricolici, directorul SA “SUPRATEN”. Noi l-am contactat cu gândul să rugăm doar reducerea prețurilor, iar dl. Director ne-a anunțat că vom primi GRATUIT toate materialele necesare (din stocul SUPRATEN) pentru reparația wc-ului din secția de pediatrie din Spitalul Raional, Nisporeni.

Vedeți mai jos lista completă cu materialele donate de compania SUPRATEN:

This slideshow requires JavaScript.

Compania Supraten a fost fondată la 25 septembrie 1997, cu 13 angajați și lansând doar un tip de producție. Brandul a fost elaborat şi lansat doi ani mai târziu, în 1999, la inițiativa Consiliului de administrare al companiei. Astăzi, la uzinele Supraten, utilizând tehnologii germane moderne, muncesc peste 800 de angajați. Producția zilnică ajunge la 40 de tone de materiale pentru vopsit și 150 de tone de amestecuri uscate. Supraten produce vopsele de peste 100 de culori, grunduri, chituri, adezivi și multe alte tipuri de materiale de construcție, asortimentul diversificându-se prin mobilier, uși și ferestre, jaluzele. Calitatea produselor este confirmată prin certificatul internațional ISO 9001:2008, atribuit companiei în 2010.

IMG_0031

Nicolae Tricolici, director „Supraten

nicolae tricoliciS-a născut la 9 mai 1958, în s. Japca, r.Florești. În anul 1977 a absolvit Universitatea de Stat a Republicii Moldova, specialitatea: Organizarea prelucrării mecanizate a informației economice. În 2000 a obținut licența în relații internaționale la Academia de Administrare Publică de  pe lângă Guvernul RM. Deține funcția de director al „Supraten” din anul fondării companieie. Căsătorit, doi copii și doi nepoți. (Sursa)

 

 

***

Lucrările de reparație a wc-ului din secția de pediatrie din Spitalul Raional, Nisporeni au început. Am găsit o echipă de meșteri care să facă reparația la preț redus și avem deja toate materialele de reparație necesare.

Vă reamintim că durata campaniei de colectare de fonduri „Pilula Dulce” pentru reamenajarea secției de pediatrie din Spitalul Raional, Nisporeni este 5 ianuarie –  30 aprilie 2016.

Pe pagina noastră de Facebook puteți să revedeți albumul cu toate donațiile primite până acum: Donations for Sweet Medicine

colaj Pilula Dulce