Dear friends we are so happy to announce a new, exciting partnership with Born in Moldova team who makes custom made t-shirts! The team will offer for sale t-shirts with our organizations logos- Love is Kind and Backpacks for Hope- and a part of the proceeds will go towards our current campaign! You can click here to buy a t-shirt and contribute to a great cause! BIMhttps://borninmoldova.com/collections/mens-t-shirts/products/x-love-is-kind-charity

Dragi prieteni,
Chiar dacă e vară, faptele bune nu sunt în vacanță. Încântate și onorate vrem să anunțăm cea mai nouă colaborare a noastră în cadrul campaniei “Ghiozdanul cu Vise”.
În sprijinul celor 60 de copilași din satul Puhoi vine și echipa Born in Moldova, care a decis să se alăture campaniei noastre cu o frumoasă inițiativă. Băieții din echipa Born in Moldova va pune la dispoziția publicului tricouri personalizate cu logo-ul organizațiilor Love is Kind sau Backpacks for Hope, iar o parte din venitul obținut din vânzarea tricourilor va fi donat, în scop caritabil, eroilor campaniei noastre.
Donația Dvs. acum poate căpăta o valoare și mai semnificativă, combinând utilul cu plăcutul. Tricourile sunt disponibile pentru vânzare atât în SUA, cât și la nivel internațional. Pentru vizualizare/achiziționare faceți clik aici.